God nytt år!! Jeg har allerede fått tilbakemeldinger fra to nye bekjentskaper som ønsker å tømme garnlager og ufokurver sammen med meg. Veldig koselig å følge med på nye blogger, og spennende å lese på svensk! :)

Det ble strikket endel i romjulen. Vi besøkte både mamma & pappa og svigermor & svigerfar. Da ble det mye strikketid på meg ettersom besteforeldrene mer en gjerne byttet på å underholde prinsessa.

Jeg fikk gjort ferdig en jakke, hentet fra et Dalehefte, denne begynte jeg på for ca 1 år siden - og har siden juni manglet to armer. disse fikk jeg endelig strikket nå (klapp på skulderen). Jeg har oppdaget at jeg strikker ganske mye løsere på strømpepinner enn frem og tilbake, så armene måtte strikkes på p 2 mens jakken er strikket på p 2,5.


Jeg har også fått strikket baby sophisticate (ravelry link). Denne har jeg strikket i silkealpakka fra drops - altså er den kjempe myk :) Jakken ble super fin og skal gies bort i barselgave. Men jeg skal helt sikkert strikke flere av denne.

Jakken har fått noen søte saueknapper med dingle-bein :)


På våre vestlandsturer blir det endel kjøring frem og tilbake (2 t å kjøre mellom mineforeldre og mine svigerforeldre) to turer t/r gir dermed 8 t gratis strikketid. Denne gangen var det baby i rib som ble mitt bilkjøretøy. Strikket størrelse 0 - 3 mnd i Regia Silk. Den ser kjempeliten ut, men håper den kan passe til en nyfødt. Har aldri strikket i regia silk før - men det kommer jeg nok til å gjøre igjen. Garnet er kjempemykt og passer ypperlig til babytøy.


4 Responses to "Årest første innlegg :)"

 1. Pinnepenn Says:

  Så fine ting du har strikket, likte spesielt godt jakken med de kule saueknappene.

 2. Monica Says:

  Knapparna är kjempefina!
  Jag har också lyckats slutföra ett projekt *stolt*

 3. Elin H. Says:

  Så mye fiiiiiint du lager :) Likte så godt den gråe jakka! Må kikke litt mer rundt på bloggen din.

  Godt nytt år forresten :)

 4. Frustrerte Heidi Says:

  Oi den øverste jakken der strikket jeg også for 4 år siden eller sånn, med tilhørende lue og sokker. Det var veldig pent det settet. :-)

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook