Garnlageret mitt bare øker og øker. Kurven med ufoer blir bare fullere og fullere. Dette har jeg tenkt å gjøre noe med i det nye året. Mitt mål er å ikke kjøpe mer garn før jeg har fullført 10 prosjekter hentet fra ufo-kurv eller garnlager. Evt om motivasjonen holdes oppe håper jeg å klare meg frem til påske (!!!) uten å kjøpe nytt garn.

Jeg vil tro at det fins flere strikkere enn meg som sliter med store garnlagre og fulle ufokurver. Så hvorfor ikke lage en konkurranse ut av det hele...

Til deg som ønsker å være med - legg igjen en kommentar med link til bloggen din som påmelding. Jeg skal selvsagt sjekke innom alle bloggene fra tid til annen. Men det er fint dersom du også underveis skriver en kommentar med link til blogginnlegg så jeg kan få sett alt det fine :)

Det blir selvsagt premiering. Må tenke litt på hvordan premieringen skal foregå underveis - alt etter hvor mange som henge seg på.. Men mulig det blir slik at man får 1 lodd pr ferdigstilt prosjekt.

Trekning 1. april..6 Responses to "Knit-along with a twist..."

 1. Monica Says:

  Jag hittade precis din blogg... Jag är med på att tömma korgen på UFO:n innan påsk! Och faktiskt sticka alla de planerade projekten också!

 2. Bluewhiskey Says:

  Ja det här tror jag också på. Fast jag får göra ett undantag med garnet jag beställt hoppas jag, för det kommer om några veckor. UFO-korgen är full och än värre är det med korgen i huvudet, dvs den planerade stickningen vars garn ligger i gömmorna och väntar.

 3. Luna Says:

  well, eg e med! et realt spark bak e vel da som trengs for å dukka ner i UFO-korgENE:)

 4. misjo Says:

  Eg vil og vera med.

 5. Luna Says:

  well, eg va lur og begynte med alle dei små ufoane, så nå har eg faktisk heile 5 ferdige. angre kanskje litt, siden eg nå har et heilt hav med svære, uoverkommelige og ikkje spesielt inspirerande prosjekt foran meg...;) lykke til vidare, folkens!

 6. misjo Says:

  Takk, hehe. Eg har berre fullført 1 prosjekt, men snart ferdig med 2 til :D

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook