Det ble ikke mange strikkede julegaver i år, men noe ble det da..

Til min søster på 15 strikket jeg en vest. Oppskriften er hentet fra Pickles og heter Seilervest. Jeg har strikket den i Drops merino extra fine. Jeg syns vesten ble ganske tøff, og tror den falt i smak hos mottakeren også. Hun stilte iallefall villig opp da jeg ville ta bilder :)Jeg fikk også strikket noe lite til Prinsesse Engelina. En bærebag til dukken - lite visste jeg om at tantene hadde kjøpt den største og fineste dukkevognen i manns minne. Så bærebagen var plutselig ikke så spennende likevel. Men prinsessa har vel fortsatt mange dukkeår foran seg så det fins enda håp. Oppskriften er hentet fra et av Sandnes garn sine dukkehefter. Jeg strikket i dobbelt toppull i stedet for fritidsgarn som oppskriften egentlig er beregnet på.

For å pynte litt på bærebagen nålefiltet jeg på en blomst. Dette er første gang jeg har nålefiltet på noe som skal toves. Ble ikke helt fornøyd, men nå tror jeg at jeg kan det og at det vil bli bedre neste gang.


2 Responses to "Årets strikkede julegaver"

  1. Elins Strikkeri Says:

    Så flott vest du har strikka til lillesøstra di og bærebagen til dukka var kjempesøt!! Den vert nok brukt den og når ho berre får litt tid på seg, ha ein flott kveld:)

  2. strikkedilla Says:

    Flotte gaver du har strikket. Ønsekr det et godt nytt år

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook