12:14

Jeg eg ikke glad i å strikke rundt på 5 strømpepinner - men ser gjerne på det som et nødvendig onde for et fint resultat. Den siste uken har jeg derfor bestemt meg for at dette skal øves på. Så da har jeg endelig fått strikket et par optimistiske votter som kan passe til det optimistiske sjalet mitt. Vottene er laget etter eget hode for å få igjen mønsteret fra sjalet.
IMG_2767IMG_2766

Videre har jeg også strikket et par votter til lillebror. Mønsteret heter Djevel-mittens og finnes gratis på ravelry.
IMG_2770

Til slutt et par votter som er strikket frem og tilbake. Barnehagevotter til Prinsessen strikket i dobbelt ullteppegarn for god toveeffekt ved bruk. Oppskriften er hentet fra Strikk til Nøstebarn, og er et vottemønster som passer perfekt for sånne som meg som ikke er så glad i å strikke rundt på strømpepinner.

IMG_2764

På disse vottene fikk jeg også øvd meg på broderingen. Jeg har skrevet navnet til prinsessen over vrangborden, og var ganske fornøyd helt til mannen ser vottene og sier: "Stilig, du kan jo si at det er prinsessen selv som har brodert navnet sitt her..." Så jeg skjønner jo at jeg også må legge inn litt broderingstrening i tiden frem
over.

For mer øvelse har jeg også strikket to bein til en dress - denne dressen skal også ha armer, og nå er det ermene som står for tur på prinsessens uglegenser. Så det blir mer øvelse på rundt og rundt de neste dagene. Håper og krysser fingrene for at øvelse, også i dette tilfellet, gjør mester :)

2 Responses to "Votte-ras"

  1. Irene Says:

    Flotte votter, spesielt de som skal matche sjalet!!

  2. Luna Says:

    rundt og rundt og rundt og rundt! du e flink!:D

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook