Det er sjeldent jeg får et stort behov for å "designe" mine egne strikkemønster. Eller dvs jeg kjenner jo at lysten trenger på fra tid til annen, men jeg blir ALDRI fornøyd med deg jeg strikker fra eget hode, så jeg har på en måte gitt opp det som har med  mønsterproduksjon og design å gjøre. Inntil nå.

Jeg har strikket en liten selebukse i størrelse nyfødt, og jeg tror faktisk at jeg er fornøyd med resultatet. (Det gjenstår jo fortsatt å se hvordan buksen FAKTISK sitter på en liten babykropp.) Med det samme syns jeg også at det er på sin plass å rette en stor takk til Luna, som midtveis i prosjektet overtalte meg til å gjøre buksen ferdig og se det endelige resultatet før jeg bestemte meg for at også dette var et totalt mislykket prosjekt ♥ Jeg er takknemlig for at du så et potensiale og overtalte meg til å fortsette :)

IMG_2774


Buksen enkel og helt "vanlig". Den er strikket i Regia Silk på p 2. Garnet er det ingenting å si på - veldig mykt og godt, og kan til og med maskinvaskes. Litt luksus i hverdagen både for mor og barn :)

3 Responses to "Litt kreativitet"

 1. Luna Says:

  Den blei jo FIN!!!
  Glede meg te å sjå den på ein liten babykropp;)

 2. Siren Says:

  Ja, denne var kjempeskjønn! De fine knappene var prikken over i'en:)

 3. Anonym Says:

  Nydelig! Så flink du er! :)

  Miriam

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook