22:14

Jeg har aldri vært en heklefanatiker, men nå holder jeg likevel på å bli bitt av amigurumitrenden.
I de sene nattetimer har jeg denne uken heklet disse to ranglene - som begge umiddelbart etter ferdigstillelse ble tatt i eige av storesøster. 

Aperanglen er et gratismønster som Kaptein Biff var så snill å dele på sin blogg. Dette er den første ranglen jeg noen sinne har laget, og her har jeg nok brukt for tynt garn og for liten krok (jeg brukte krok 2,5). Hodet skal nemlig fylles med et kinderegg med perler inni for å få ranglelyd, og det var bare såvidt jeg fikk kinderegget inni hodet før jeg skulle sy igjen. Så denne skal vi prøve igjen med litt tykkere garn. 


Mønsteret på løveranglen har jeg kjøpt på ravelry. Også denne er heklet på krok 2,5 (som mønsteret her er beregnet på), så dette hodet ble stort nok for både rangleinnmat og vattfyll.

Til å være første forsøk er jeg fornøyd med resultatet. Hodene er nok litt tunge ifht kroppen, og dingler litt hit og dit, men det bryr iallefall ikke storesøster seg om,

3 Responses to "Ranglefant"

 1. Kaptein Biff Says:

  Så fine! Den andre der har jeg også kikket på på ravelry. Er så gøy med den snurrebarten. Skjønner godt du hadde litt vanskeligheter med å få kinderegget inni der, jeg bruker selv rangleinnmat som er endel mindre. Jeg legger ut bildet på bloggen og linker til deg etterhvert hvis det er greit :)

 2. Anne Says:

  Så gøy at du vil legge bildet mitt på bloggen din. Bare å linke i vei :)

 3. Anonym Says:

  Kjempesøte! Jeg har også sett disse flere steder og skal nok lage dem en vakker dag ;) mye finere enn kjøperangler!

  Miriam

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook