Jeg har strikket en uglegenser til lillebror. Mønsteret heter Owlets, kan kjøpes på Ravelry, og er på engelsk. Genseren var kjempe rask å strikke på p 5. Jeg har strikket den minste størrelsen - 6 måneder. Litt usikker på hvordan strikkefastheten min var, det er jeg så utrolig dårlig til å måle, men tipper genseren kanskje er en størrelse 68 (selv om jeg syns den ser veldig veldig liten ut).Jeg er storfornøyd med genseren, mest på grunn av broderiet. Brodering er ikke min sterke side, men jeg tenkte at det kanskje var på tide at jeg lærte meg kunsten å gi strikkeplaggene mine litt særpreg. En hel dag tok dette lille broderiet meg. Men det var absolutt verdt hvert minutt!


Jeg blir bare mer og mer fornøyd med genseren for hver gang jeg ser på den. Prinsessa likte den også, tror jeg, for hun har spurt om jeg kan strikke en lik til henne - bare i rosa da, selvsagt ♥

2 Responses to "En liten ugle"

  1. Lykkelinn Says:

    Genseren var knallfin den, men det lille broderiet var jo virkelig prikken over i-en! SÅ FINT!

    ... jeg er imponert over alle som får til sånne sting, jeg har ikke sjans. Ikke om jeg brukte en hel uke tror jeg at jeg hadde fått det like fint som det der!

  2. Anonym Says:

    Du er sannelig produktiv! Kjempefin var genseren, og det utrolig søte broderiet gjorde sitt særpreg :) Du må blogge den rosa også! Teppet under var også delikat. Jeg er imponert over hvor mye du får tid til, jeg :)

    Miriam

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook