Endelig har jeg fått fullført noe blått til Lillebror. Et deilig teppe i en nydelig lyseblå farge. Det var gøy å fullføre et teppe igjen. Da jeg startet å strikke for 2.5 år siden var det tepper jeg spesialiserte meg på. Til prinsessa fullførte jeg 5 tepper i ulike mønstre før jeg strikket mitt første plagg - og nå er teppeproduksjonen igang igjen. Første teppe til lillebror er endelig ferdig, og to andre er halvstrikket.

Dette teppet har jeg sett under mange navn, det er visst et klassisk og gammelt mønster. Mønsteret jeg har brukt denne gangen er et gratismønsteret som strikker en og en side om gangen i stedet for å strikke hele runder.


Teppet er strikket i Arwetta extra fin merino kjøpt på Bindestuen i Løkken, Danmark. Dette er et garn jeg har hatt lyst å prøve kjempe lenge - og nå er jeg helt forelsket ♥ Garnet er supermykt, og blåfargen er bare aldeles nydelig. Det gikk med 6.5 nøster til hele teppet.

Hjørnene er sydd sammen til slutt mens den ytterste borden er strikket i et stykke. Borden fungerer samtidig som avfelling av fether&fan borden innenfor.

Nå er det bare 6 uker (+ tilleggstid) til vi får treffe lillebror for første gang. Vi gleder oss allesammen.

3 Responses to "Lilleprinsens svøb"

 1. Lykkelinn Says:

  Åh, så NYDELIG teppe! Så lekker og delikat farge, og det ser utrolig bløtt og mykt ut, akkurat sånn som det skal være til nye verdensborgere. Supersøtt!

 2. Luna Says:

  Teppet blei utrulig fint!!!! tippe da gjorde godt å bli ferdig, snakk om monsterprosjekt;) Du e flink!
  Me føye oss te listo øve dei som glede seg te å helsa på lillebror. snart, nå..:)

 3. Allis i Eventyrland Says:

  Rett og slett nydelig, så flink du er! :)

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook