Det strikkes på en mengde prosjekter om dagen - noe som også medfører at det går langt mellom hver gang noe kan ferdigstilles (før alt plutselig blir ferdig på likt). Derfor la jeg meg i helgen i selen og fikk strikket ferdig den siste foten på denne buksa som ble påbegynt under grand prix sendingene i mai.

Buksen er strikket temmelig fritt etter Bukse med strikk i livet fra Strikk til Nøstebarn. I størrelse 1/2 år men på p 2 og 2,5 i stedet for 2,5 og 3 - så jeg vil tippe at den er ca nyfødt+ størrelse. Garnet jeg har brukt er en favoritt for tiden - silkbloom extra fino fra garn.dk. Kjempe mykt og med en litt shiny eksklusiv look.

Jeg ble veldig fornøyd med buksen - den er veldig enkel men allikevel nydelig. Båndet i livet gjør at buksen ikke blir helt kjedelig. Men jeg ser at jeg kanskje har lyst å se om jeg finner et mer guttete bånd enn det jeg har satt i nå - føler det blir litt for søtt for en liten gutt.

3 Responses to "Forberedelser..."

 1. strikkedilla Says:

  Nydelig bukse, og så glad man blir i slike plagg.

 2. Veronica Says:

  Herlig bukse!! Synes båndet var fint jeg! Men, det går jo an å veksle på bånd også:) Meeeeen duu! Herlighet for ett gavedryss og med ekspresslevering i tillegg!! Det var jo bare en utrolig flott gave!! Gleder meg til å prøve noen av oppskriftene, skikkelig herlig bok!:) TUSEN TAKK!:)

 3. Vibeke Says:

  Så utrolig mye flott du strikker :) Denne buksa er jobare super,og blir garantert mye brukt!

  Og veldig hyggelig at du vil være med på min give-away! Ønsker deg en flott dag :)

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook