Det strikkes helst på evighetsprosjekter om dagen - så innimellom må jeg strikke noen småprosjekter bare for å kjenne på den gode følelsen av å fullføre noe.


Det siste jeg har strikket er disse nydelige vottene, som jeg har strikket flere ganger tidligere. Denne gangen er de strikket i brunt og blått - en liten rest: 9 g totalt til begge vottene. Vottene er strikket i Drops Baby Merino på p 3. Oppskriften har jeg hentet gratis fra bloggen til MirreVirre.


Fargene er best gjengitt på det nederste bildet.. Det øverste bildet ble litt for gult - driver og øver meg på å ta gode bilder uten blits. Men ser at jeg enda har mange funksjoner igjen å få oversikt over før jeg kan si at jeg mestrer fotokunsten.

2 Responses to "Bring me home - votter"

  1. Pinnepenn Says:

    De er så utrolig søte! :)Deilig med noen man får ferdig fort en gang i blant.

  2. Siren Says:

    Hei Anne! Og takk for at du kom innom bloggen min - da fikk jeg nemlig øynene opp for din:) Nå har jeg kost meg gjennom ALT du har laget, og du er en favoritt. Herlighet så masse fint! Du har laget mye av det samme som meg, og nesten alt jeg har lyst til å lage:) Utrolig stas! Så her kommer jeg garantert igjen:) Ha en fortsatt fin kveld! Hilsen Siren

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook