Det blir langt mellom de ferdigstilte store prosjektene for tiden, men sånn innimellom så blir det litt småtterier.
Har strikket en hals til meg selv, oppskriften er laget av KrisKnits og var veldig rask å strikke. Halsen er strikket i Pickles Cashmerino Silk og er super myk og kjempe deilig. Allerede en favoritt, og mannen har faktisk etterspurt en også.Jeg har også strikket litt til Prinsesse Engelina. Et smetteskjerf etter oppskrift fra Myk Start. Enkelt og greit - med en fastmaskekant rundt bare for å få en finere kant. Skjerfet er strikket i en liten rest alpakka. Hele skjerfet veier 21 g, så en liten rest er alt som skal til :) Prinsessa har også fått et par nye ullsokker. Her fikk jeg brukt opp en rest Pickles Baby Merino som jeg hadde liggende. Dette er par nr 3 av denne typen. Sokkene er strikket etter oppskrift # 1904 Mosters babystrømper fra Strikk til Nøstebarn. Disse sokkene er superenkle og raske å strikke siden de strikkes frem og tilbake på 2 pinner og syes sammen til slutt.  I tillegg er de veldig gode siden de rekker helt opp til kneet. Supre sokker :)6 Responses to "Sånn innimellom.."

 1. Andrea Says:

  Kan eg og få ønske meg en sånn hals, eller? :) Den va SUPERFIN :) Du e flink!!

 2. Anonym Says:

  Eg og stille meg i kø for ein slik hals ;) super julegave elle?? mam

 3. tingaling Says:

  Jeg vil også bestille en stk hals! Ellers så tror jeg også at jeg har litt garn liggende som jeg aldri kommer få bruk for ettersom jeg ikke klarer å hekle så smått som jeg trodde - legger det på posten en dag til deg!

 4. Anne Says:

  Garn i posten høres supert ut, Tingaling :) Ønske om hals er notert, så får vi se hvor langt tiden strekker nå frem mot jul!

 5. Birgitte Says:

  Du kjempe flink ! :)

 6. Luna Says:

  har du vurdert å starta julegavebutikk? folk står i kø allerede, altfor lett! då kan du sei opp jobben og strikka heile dagen lang....;)

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook