Tirsdag ble dåpskjolen ferdig, og onsdag ble siste strikkede julegave ferdig! Hurra. Jeg er veldig fornøyd med å få fullført dåpskjolen hele 5 dager før dåpen faktisk skal finne sted :) Men det har vært en lang og møysommelig prosess. Kjolen ble påbegynt 6. juni (!!), men mye mønster og pinne nr 2 har bidratt til at dette har vært et til og fra prosjekt med laaaange pauser og et realt skippertak nå mot slutten :)

IMG_3591


Mønsteret er hentet fra boken Heirloom knitting, men jeg har gjort endel modifikasjoner. Garnet jeg har brukt heter Zephyr og består av 50% ull og 50% silke. Med sine 1000 m pr 50 g er garnet super tynt, og veldig delikat! Det har gått med ca 90 g til hele kjolen.

IMG_3597

Nå har storesøster og lillebror fått hver sin dåpskjole som de kan ha til minne ♥ Prinsessen sin kjole er heklet, og var samtidig mitt nå skal jeg lære å hekle prosjekt - er det rart jeg ikke liker å hekle??

dåpskjole hanna
God jul!


12 Responses to "Joyful, Joyful!"

 1. Anonym Says:

  Se d :-) Du er jammen flink. Gratulerer med ferdig prosjekt. mam

 2. Frustrerte Heidi Says:

  God Jul ♥♥♥

  I stum beundring og i mangel av et bedre ord i farten, Herreg*d for noen nydelige dåpskjoler.

 3. Veronica Says:

  WOW! For en fantastisk dåpskjole! Jeg VET at dette er mye jobb, og i tillegg har du masse mønster på din...så egentlig kan man ikke helt sette seg inn i den! Uansett, VAKKER!!:)

 4. Anonym Says:

  For en fantastisk strikket dåpskjole! Det er vel verdt alt arbeidet når man får et resultat som er så nydelig (og kanskje også når man _vet_ hvor mange timer som ligger i plagget) :)

 5. Bluewhiskey Says:

  Vilken underbar klänning!

 6. Heims lille verdenshjørne Says:

  Herligland så utroli masse flott du strikker!!! Kunne ønske jeg hadde tålmodighet til det, men blir bare hekling på meg! Har holdt på med en dåpskjole siden oktober 2009:P har heldigvis ikke noe hastverk, men tror jeg må begynne på den igjen:D

 7. Anonym Says:

  Vad duktig du är!!! Så VACKERT! Letar efter en dopklänning att virka/sticka och blev helt kär i denna modell. Så superotroligt vacker. Var den svår att sticka, var beskrivningen (PÅ eng- gulp) svår att förstå?

  -ellinor

 8. Anne Says:

  Ellinor: så gøy at du likte dåpskjolen. Beskrivelsen står på engelsk, men det meste av kjolen strikket etter diagrammer. Jeg synes ikke kjolen var veldig vanskelig å strikke, men veldig tidkrevende siden mønsteret inneholder så mange ulike elementer.

  Med litt tid og en god porsjon tålmodighet er jeg sikker på at du får det til :)

 9. Anonym Says:

  Tack. Jag kan inte släppa den så jag ska göra ett försök. Men hinner nog inte klart till det stundande dopet, trots att barnet inte ens är fött... Men de kanske kommer fler :) så bäst att börja nu :) - Ellinor

 10. Anne Says:

  Lykke til, Ellinor!
  Ta kontakt igjen om det er noe jeg kan hjelpe med :)

 11. Anonym Says:

  Vet du var garnet går att köpa? Visserligen ett tag sen du stickat klänningen, men du kanske kan vara till hjälp ändå :) - Ellinor

 12. Anne Says:

  Jeg fikk tak i garnet via en venninne som bor i USA. Men om du trykker på linken under får du frem forhandlerliste fra produsenten av garnet. Kanskje du finner en nettbutikk der som du kan bestille fra :)

  http://www.jaggeryarn.com/jagger-store-locations.htm#uk

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook