Mens vi venter på sommeren har jeg strikket en shorts til prinsessen. Shortsen er strikket i 60 g baby merino fra garnstudio. Jeg liker mønsteret veldig godt! Det er hentet fra en av mine favoritt strikkebøker: Vintage baby knits, og var raskt og lett å memorere.


Har ikke fått prøvd shortsen på enda siden prinsessen min har reist på ferie til mormor og morfar denne uken. Tror kanskje jeg må sy inn et strikk i livet, men det får tilpasses neste uke - forhåpentligvis på samme tid som sola vender tilbake (ü,)

1 Response to "Mens vi venter på sommer.."

 1. Anonym Says:

  Hei, Anne!

  Line tipset meg om bloggen din, og her var det jo utrolig mye fint å se! Siden jeg strikker selv er det ekstra kjekt å se andre prøve ut ting, så kan jeg hente litt inspirasjon og tips :) Denne boken du linket til, er den på engelsk? Var det ikke litt vanskelig å forstå oppskriftsteksten..?

  Kjempemange fine ting her inne! Du har jammen vært flink til å utforske strikkeverdenen og prøve ulike typer garn. Jeg har for det meste holdt meg til de tradisjonelle, norske strikkekatalogene med tilhørende garntyper. Blir spennende å følge med videre!

  Min hobbyblogg er forøvrig på adr: http://miriamsdetaljer.bloggnorge.com

  Ta gjerne en titt, selv om den omfatter litt annet enn strikking også.

  Hilsen Miriam

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook