En grønn liten kjole, eller vest. Strikket i Lerke, 50% ull og 50% bomull. Veier bare 35 g, så da har jeg fortsatt 965 g igjen. Det blir med andre ord endel grønne arbeider i tiden fremover :) Liker fargen kjempegodt, og garnet er veldig mykt og deilig. Tilbake til kjolen. Oppskriften heter Pebble. Er på engelsk, men gratis, og finnes her. Den kommer bare i en størrelse, nyfødt. Men mønsteret er veldig enkelt så det burde ikke by på veldig store problemer å lage en større utgave. Jeg har strikket den et knappehull lengre enn det oppskriften oppgav.



Så måtte jeg ha en pause fra grønn lerkestrikk. Hva passer vel bredre da enn grønn alpakkastrikk.. Hurra! Men denne var rask å strikke - bare tre kvelder. Denne er Pickles sin høstvest. Størrelse 1 år gratis. Eller oppskriften på alle størrelsene kan kjøpes for 10 kr - her :)  Denne er strikket i Mini Alpakka. ca 50 g av den grønne og 15 g av den hvite. Jeg valge å lage en knappestolpe i ryggen i stedet for å sy bærestykket sammen. Syns dette ble veldig fint, og det er nesten vanskelig å se hva som er bak og hva som er fremme. De hvite stripene er stjernestrikk, eller daisyer, kjempe fine og veldig dekorative. Men slitsomme å strikke. Jeg likte vesten kjempe godt, og tiltross for min avsmak for daisyene har jeg allerede lyst å begynne på en ny. *smile* Denne er til prinsessa. Og passet perfekt!





Siste grønne (under tvil?), for denne gang, et par vottesokker. Oppskriften er hentet fra Myk start. Størrelsen er egentlig 0 - 3 mnd, men  prinsessa likte sokkene så godt at ho har insistert på å gå med dem i to dager nå. Så mye for den barselgaven :S


Ingen ufoer, men alt er hentet fra garnlageret :) 

2 Responses to "Den grønne æra..."

  1. Anonym Says:

    Litt av ein fart på dei strikkepinnane dine:-) sender du litt energi nordover;-))Kjempefint var det! mam

  2. Anonym Says:

    for en nydelig vest:)

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook