13:38


Vi har et vennepar som i disse dager venter sin første lille prins. Super spennende - vi gleder oss! Mammaen til prinsen har spurt om jeg kan strikke en hentejakke, og det kunne jeg jo selvsagt. Den er snart ferdig..

Det fins noen utrolig søte baby booties designet av Saartje de Bruijn som jeg har hatt lyst å strikke så lenge. Og siden det var litt rester til overs etter jakken så tenkte jeg at jeg skulle strikke disse litt som en overraskelse. Men jeg er ikke veldig god på overraskelser og innser at faren for at prinsens mamma stikker innom her og ser skoene er overhengende stor.. Oh well...  

Skoene er strikket i  ca 15 g Sandnes mini alpakka og er kjempe små - håper de passer en nyfødt. Sålen måler ca 7,5 cm.

Oppskriften finnes gratis her, men er på engelsk. Vet jeg har sett den oversatt til norsk på en eller annen blogg, men kan desverre ikke huske hvilken. Beklager.


1 Response to "Baby booties"

  1. Frustrerte Heidi Says:

    Hei, så utrolig morsomt navn på bloggen. Den var bra! :-)
    Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.Som jeg svarte til
    1omin.no:Tidlig krøkes som god krok skal bli er det vel et ordtak som heter om jeg ikke husker helt feil…og det er det nok mye sant i. Det er MYE man kan finne på med sammen med en ettåring. Lille baby på 6 mnd er med på ALT vi gjør, enten som tilskuer på arm eller fra sin vippestol.
    legger deg til bloggrollen min så jeg finner tilbake til deg så jeg kan lese deg litt "nærmere" en annen gang :-)

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook