17:16

To prosjekt ferdig.....

....... og et nytt på gang.....

Har vært en uke på ferie hos mamma og pappa. Kontinuerlig tilgang på frivillige barnevakter = massevis av strikketid :) Har fullført en bukse som skal gies i gave en gang i september. Denne har egentlig lagt halvferdig lenge i påvente av lysten til å sy på knapper. Ble noen knapper ettersom det er to på hver skulder + 8 mellom beina. Men nå er det gjort. Sydde også på en blomst for å pynte litt. Blomsten er strikket etter oppskrift fra boken Myk Start
Buksen er strikket i babyull etter oppskrift fra Dale garn.

Har også fått strikket en søt body i ribbestrikk, denne er fin å ha i gaveboksen. Nøytral farge og veldig tøyelig i bredden. Knappene må kanskje endres dersom denne skal gies til en gutt. Ble ganske fornøyd med resultatet, og har veldig lyst å strikke enda en etterhvert. Men da kanskje i to-trådsgarn i stedet for tre-tråds garn. Denne er strikket i Babyull fra Dale etter oppskrift fra boken Myk start.
Har også kjøpt boken Strikk til nøstebarn siden sist. Nydelig bok med mange flotte oppskrifter. Har begynt på en selebukse i ull fra denne boken. Buksen er perfekt med tanke på prinsessa sin barnehagedebut i august, og trenger varme klær til å ha under dressen.

Bilde kommer etterhvert....

0 Responses to " "

Legg inn en kommentar

All you knit is love © 2009 | Layout: Jackbook